В Івано-Франківську відбулася презентація гри “Франківський пан”. ФОТО

Сьогодні, 17 липня, в Івано-Франківську відбулася презентація гри “Франківський Пан”. “Франківський Пан” – це настільна гра, у якій використали більше 150 історичних, соціальних, економічних,...

Сьогодні, 17 липня, в Івано-Франківську відбулася презентація гри “Франківський Пан”.

“Франківський Пан” – це настільна гра, у якій використали більше 150 історичних, соціальних, економічних, фінансових та культурних фактів Станіславова, інформує WestNews.

“Це гра про Івано-Франківськ – такої ще не було. Ви зможете дізнатися історію міста, історії, які розказують в місті. Гра розрахована від 3 до 8 осіб, щодо віку – від 14 років”, – розповідає Юрій Чернецький, співзасновник.

У грі є 36 підприємств – від історичних пам`яток аж до сучасних будівельних компаній. В продажі лімітована версія – тисяча примірників, і наразі більше випускати не планується.

“Ідея виношувалася близько півроку, але за реалізацію взялися півроку назад. Хотіли зробити щось якісне. Ми не знали, якою вийде гра, переживали за кожен наш крок. Щодня відпрацьовували елемент, досліджували кожний факт – то був досить тривалий процес”, – додає Серій Матусов, співорганізатор.

Також аналогічні ігри будуть представлені в Тернополі, Чернівцях та Львові.

Читайте також: Оновлена “двадцятка”: НБУ оновив дизайн та удосконалив систему захисту банкноти номіналом 20 гривень. ФОТО

 

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...