У Франківську стартував турнір пам’яті полеглих в Іловайському котлі. ФОТО

Сьогодні, 11 серпня на стадіоні “Рух” в Івано-Франківську розпочався турнір пам`яті полеглих Героїв АТО в Іловайському котлі. На нього приїхала Національна збірна України з...
Сьогодні, 11 серпня на стадіоні “Рух” в Івано-Франківську розпочався турнір пам`яті полеглих Героїв АТО в Іловайському котлі. На нього приїхала Національна збірна України з футболу серед ветеранів.

Слід зауважити, до команди входять такі відомі футболісти як Анатолій Дем’яненко, Мирон Маркевич, Владислав Ващук, Сергій Нагорняк, Юрій Максимов, Едуард Цихмейструк, Сергій Шищенко, Віталій Косовський та інші, пише Бліц-інфо.

Головний тренер збірної Анатолій Дем’яненко наголошує, що подібні змагання дуже потрібні, аби пам’ятати про загиблих та зниклих безвісти.

“Ми граємо у підтримку нашої армії і України. Футбол люблять бійці, тому ми їздимо і до них. Також намагаємось допомогти й іншими способами“, – каже Дем’яненко.

Привітати учасників турніру прийшов і голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, який також подякував футболістам за патріотизм та підтримку української армії. 

Міський голова Руслан Марцінків зауважив, що пишається наявністю в місці Збірної ветеранів Прикарпаття, а також командою учасників бойових дій “Прикарпаття АТО”. А також побажав безкомпромісної гри та у чесній боротьбі нехай переможе сильніший.

А розпочали змагання зі спільного виконання українського славню, спільної молитви та хвилини мовчання за загиблими Героями.

Читайте також: Легенди українського футболу змагатимуться з командою “Прикарпаття-АТО”. ФОТО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...