У Франківську влаштують арт-пікнік, щоб зібрати кошти на лікування сина ветерана АТО

25 серпня вдруге на «острові кохання», що на міському озері, відбудеться благодійний захід “Острів” у форматі арт-пікніка.  З 11:00 працюватиме ярмарок, виставка-продаж фотографій, картин,...

25 серпня вдруге на «острові кохання», що на міському озері, відбудеться благодійний захід “Острів” у форматі арт-пікніка. 

З 11:00 працюватиме ярмарок, виставка-продаж фотографій, картин, виробів мистецтва, майстер-класи для дорослих і дітей (глина, мехенді, гліттер-тату, квести), мистецькі активності, повідомляє Фіртка.

З 17:00 проходитиме літературна частина з Тарасом Прохаськом, Людмилою Лінник, Зорею Рей, Олею Новак, Христиною Сировою, Ірою Ковалюк, Ірою Федорів, Аделлю Станіславською та іншими.

З 19:00 стартуватиме музична частина – івано-франківські виконавці Лумара Урбан, Святослав Коновал, чернівецькі – Двері Боком, Монополія.

Виручені кошти підуть на лікування Станіславчика Фармуги. Вхід вільний, на музичну і літературну частину вітається вільна донація коштів.

“Запрошуємо бажаючих долучитися до ярмарку, провести майстер-клас, запрошуємо кафе та ресторани до продажу прохолоджуючих безалкогольних напоїв, перекусів на нашому заході. Всім гостям радимо прихопити з собою килимок”, – пишуть організатори.

Нагадаємо, 10-річний Станіславчик Фармуга – син івано-франківського ветерана АТО Андрія Фармуги. Нещодавно у Станіслава виявили гострий лейкоз – рак крові. Зараз хлопчик знаходиться на лікуванні в Онкогематологічному відділені в Івано-Франківській дитячій обласній лікарні. Родина потребує фінансової допомоги.

Реквізити для перерахунку коштів для фізичних осіб:

Картковий рахунок ПриватБанк – 5168 7573 6708 7915
Одержувач – Фармуга Андрій Васильович

Контактні дані:
Андрій (батько дитини) +38 099 286 19 56

Читайте також: Зірка українського шоу-бізнесу підтримала онкохворого сина ветерана АТО. ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...