У Івано-Франківську на вулицях з’являться інспектори з паркування

Про це під час засідання конкурсної комісії з визначення операторів паркування в Івано-Франківську повідомив Перший заступник міського голови Микола Вітенко. “27 вересня вступає в...

Про це під час засідання конкурсної комісії з визначення операторів паркування в Івано-Франківську повідомив Перший заступник міського голови Микола Вітенко.

“27 вересня вступає в дію Закон України, який надає повноваження операторам паркування складати відповідні адмінпротоколи і приписи та здійснювати штрафування недобросовісних водіїв”, – повідомив Микола Вітенко, перший заступник міського голови Івано-Франківська, – пишуть Версії.

Для того, щоб в Івано-Франківську запрацювали інспектори з контролю міськвиконком повинен прийняти відповідне рішення. За інформацією Версій, документ, найвірогідніше, розглянуть вже 2 вересня.

Додамо, 27 вересня 2018 року вступить в дію Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів”.

Законом передбачено поширення механізму притягнення до адміністративної відповідальності особи, за якою зареєстрований транспортний засіб, за окремі порушення правил дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, за випадки порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, зокрема, несплату вартості послуг з паркування або паркування на місцях для інвалідів особами, що не мають такого права.

Тобто, інспектори з паркування отримають право на місці виносити постанови за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів. Проте, обов’язковою умовою їхньої роботи буде фото-відео фіксація порушень.

Читайте також: Івано-Франківська поліція ловитиме злочинців за допомогою квадрокоптера

Категорії
Новини
Новини
Loading...