”Свято Неба: october flight”: на Прикарпатті відбулося свято дельтапланеристів. ФОТО/ВІДЕО

Вже втретє на Прикарпатті організовано свято дельтапланеристів, але, цього разу, вперше восени. “Ми вже втретє організовуємо свято, але, цього разу, вперше осіннє. Тому назва...

Вже втретє на Прикарпатті організовано свято дельтапланеристів, але, цього разу, вперше восени.

“Ми вже втретє організовуємо свято, але, цього разу, вперше осіннє. Тому назва звучить “Свято Неба: october flight”. Унікальний свого роду захід, місце проведення якого ми не знаємо наперед. Все залежить від напрямку вітру. Північні напрямки – свято в селі Одаїв, якщо південні – в Ісакові. Цього разу вітри південні”, – зазначає організатор Михайло Ковтун

За словами організаторів, усі охочі мали змогу ближче познайомитися з такими видами спорту, як дельтапланеризм та парапланеризм. Зокрема, спостерігали за польотами професіоналів та літалии з інструкторами, дізнавалися про техніку польотів. Крім того, відбулись показові запуски ракет та авіамоделей переможців змагань – вихованців гуртків Івано-Франківського обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Також за попередньою реєстрацією можна було взяти участь в аматорських змаганнях на дальність польоту паперового літачка. Основні умови конкурсу – зробити літачок на дельтадромі та з лінії старту запустити його. Який пролетить найдалі, той і переможець.

А ще в програмі свята неба – пізнавальні екскурсії Одаївським печерним комплексом або до водоспаду Дівочі Сльози.

Втім не обійшлося свято і без романтики. Про це в мережі повідомив директор Дністровського парку Михайло Ковтун.

На"Святі Неба: october flight" прикарпатець освідчився коханій

“Приємно, коли те, що ти робиш в чиємусь житті відіграє важливу роль. Ось так Свято Неба: october flight стане приємною згадкою для дівчини, якій сьогодні освідчились. Я бажаю цим молодим людям такого кохання, як НЕБО!.. Бо небо – безкрає! Щастя Вам!”, – написав Ковтун.

 

Читайте також: В Івано-Франківську урочисто завершився міжнародний фестиваль фентезі “Брама”. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...