У Франківську запрацювало Студентське телебачення. ВІДЕО

Студентське телебачення створене для креативної молоді Івано-Франківська. Виконавчий директор Володимир Юрчак каже, що це незалежний майданчик, на якому студенти можуть розміщувати свої відеоролики про життя, лайфхаки...

Студентське телебачення створене для креативної молоді Івано-Франківська.

Виконавчий директор Володимир Юрчак каже, що це незалежний майданчик, на якому студенти можуть розміщувати свої відеоролики про життя, лайфхаки та новини університету, йдеться у сюжеті “Каналу 402“.

“В основному ми зосереджуємося на тому, щоб це був як розважальний контент, так і ніс безпосередньо користь. Звичайно, щоб привернути увагу, ми не будемо давати сухі дані, статистику – це буде нецікаво студентам. Гарна анімація, візуалізація контенту, щоб він якимось чином міг покращувати не лише студентство, але заголом життя людей, які вчаться”, – каже Володимир Юрчак. 

Наразі до проекту долучилися Прикарпатський національний університет, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу та Університет Короля Данила. У кожному із них є активна молодь, яка створює свої відеоролики, – пише Курс.

Засновник проекту “Студентське телебачення” Сергій Дубей каже, що практично кожен студент може запропонувати свої матеріали і за це не потрібно платити. Тому Студенське телебачення буде корисне всім тим, хто хоче себе спробувати у журналістиці.

“Це площадка, яка буде використовуватися для практики студентів, де вони зможуть виставляти свої медіаматеріали, для кафедр “Журналістики” та для людей, які мають “маленького журналіста” всередині”, – зазначає засновник.

Наразі у різних корпусах університетів встановили дев’ять телевізорів. На їхніх екранах транслюють різноманітні пізнавальні програми та відеоролики, створені студентами. 

Завантаження нового контенту відбувається доволі оперативно – від моменту отримання матеріалу до його демонстрації на моніторах проходить до години часу. 

Наступник кроком у розвитку Студентського телебачення стане створення студії для запису відеороликів, а також запуск онлайн-трансляції в інтернеті.

Читайте також: В Івано-Франківську відбудеться День Духовної віднови для подружніх пар. ПРОГРАМА

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...