У головній святині Івано-Франківська вітали Митрополита Володимира. ФОТО/ВІДЕО

9 листопада Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир відзначив свій День народження. Привітати Архієрея зібралось чимало священнослужителів, вірних та представників влади. Митрополит Володимир очолив Архієрейську...

9 листопада Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир відзначив свій День народження. Привітати Архієрея зібралось чимало священнослужителів, вірних та представників влади.

Митрополит Володимир очолив Архієрейську Божественну Літургію, на якій всі спільно дякували Господеві за дар життя нашого Митрополита та молились за Боже благословення для нього, повідомляє Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ.

В часі проповіді до присутніх звернувся Преосвященний Владика Йосафат Мощич – правлячий Архієрей Чернівецької єпархії. Він прокоментував Євангельський уривок сьогоднішнього дня, в якому Господь запевняє у тому, що ми є дуже вартісні в очах Божих.

«Сьогодні ми чуємо той заклик від Христа Ісуса не боятися займатися Божими справами, справами Євангелія тут, в цьому світі. Цей світ є завжди в опозиції до Ісуса Христа, не приймає його Євангеліє, а тому бути християнином – означає боротися», – вважає Владика Йосафат.

Після Божественної Літургії Судовий вікарій Архієпархії прот. Степан Балагура, спільно з Віце-економом прот. Віталієм Максимівом, від імені Курії та духовенства привітали Митрополита Володимира, бажаючи ще довго та добре провадити нашу Архієпархію. Відтак кожен присутній у храмі мав нагоду особисто підійти і привітати Архієрея з його великим та радісним святом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...