В мережі набирає популярності кавер на хіт гурту “KAZKA”за участю франківця. ВІДЕО

В мережі з’явилася інструментальна версія пісні гурту KAZKA – “ПЛАКАЛА”.  Музиканти з гурту B&B project, учасником якої є наш земляк, контробасист – Денис Стефанко,...

В мережі з’явилася інструментальна версія пісні гурту KAZKA – “ПЛАКАЛА”.

 Музиканти з гурту B&B project, учасником якої є наш земляк, контробасист – Денис Стефанко, вирішили підтримати український музичний феномен, та закликали своїх підписників передивитися ще раз оригінал пісні, яка стала всесвітнім хітом, передає Галка.

“Протягом останнього місяця нам майже кожен день приходили листи з проханням зробити кавер на пісню гурту КАЗКА – «ПЛАКАЛА». Ми вирішили прислухатись до ваших побажань і презентуати це відео саме сьогодні, в «День Святого Миколая» так би мовити «кавер під подушечку».Надіємося що Ваша реакція на цей кавер буде позитивна! Доречі оригінальний кліп гурту Казка зовсім скоро досягне позначку в 100 мільйонів переглядів на YouTube! Пропонуємо кожному ще по декілька разів передивитись його, адже ще ніколи україномовна пісня не досягала такого результату! Реакція всього світу на українську пісню є просто надзвичайною!”- пишуть представники гурту.

Вітчизняний хіт віртуозно зіграли на бандурі та баяні, електро-контрабасі та ударних. Користувачі
соціальних мереж стверджують що ця мелодія торкається прямо до струн душі!

Читайте також: Трирічна дівчинка з Богородчанщини переспівала пісню “Плакала”, чим підірвала мережу. ВІДЕО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...