Відома франківка кардинально змінила колір волосся для нового серіалу. ФОТО

Українська актриса з’явилася в новому амплуа на Всеукраїнський громадський форум «Відкритий діалог». Заслужена артистка України Ірма Вітовска здивувавла присутніх незвичайним зовнішнім виглядом – замість...

Українська актриса з’явилася в новому амплуа на Всеукраїнський громадський форум «Відкритий діалог».

Заслужена артистка України Ірма Вітовска здивувавла присутніх незвичайним зовнішнім виглядом – замість блондинки, якої звикли бачити її шанувальники, на форумі з’явилася брюнетка, інформує Главком.

Справа в тому, що зараз актриса знімається в серіалі Нового каналу «Подорожник». Її персонаж Сусанна має чорне волосся, і для зйомок актрисі спеціально підібрали розкішну перуку. У ній вона і приїхала на захід.

“У мене було півтори години, щоб виступити на форумі та повернутися на знімальний майданчик, – розповідає Ірма Вітовська. – Часу мало, тому вирішила залишитися в образі Сусанни. Я говорила про серіали, виробництво, пітчинг, про квотування”.

Розповіла, що квоти зараз почали працювати, і сама тільки зі знімального майданчика. На доказ навіть зняла свою перуку.

Як зазначила під час виступу Ірма Вітовська, «Подорожник» – перший за останні 11 років її кар’єри україномовний серіал.

Нагадаємо, в серіалі актриса грає одну з головних ролей. За сюжетом, її героїня – дружина італійського шеф-кухаря, і вони відкривають в Україні свій ресторан. В ефірі Нового каналу комедійний серіал «Подорожник» вийде вже восени цього року.

Читайте також: “Зараз час не для боягузів”, – Ірма Вітовська про сталу позицію та страх визнати її

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...