На Долинщині під музичний супровід семінаристів пройшла Хресна Дорога. ФОТО

Вже стало доброю традицією в часі Великого посту, на парафії отця Миколая у селі Тяпче Долинського протопресвітеріату запрошувати на Хресну дорогу  семінаристів  Івано-Франківської Духовної...

Вже стало доброю традицією в часі Великого посту, на парафії отця Миколая у селі Тяпче Долинського протопресвітеріату запрошувати на Хресну дорогу  семінаристів  Івано-Франківської Духовної семінарії.

Парох храму о. Ігор Яблонь завжди радо організовує цю молитовну подію для більшої прослави Бога та для того, щоб парафія була живою, щоб вірні мали можливість у різний спосіб пізнати Христа і прямувати до нього.  Вже третій рік поспіль парафіяни глибоко духовно преживають Хресну  Дорогу, а особливо під музичний супровід. Ніжні акорди допомагають задуматися над  змістом стацій та над власним життям, повідомляє Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

На завершення брат Іван Зубрицький звернувся до вірних з повчальною проповіддю, а отець-парох подякував семінаристам, о. Олесю Будзяку – ректору семінарії та о. Юрію Сидору – префекту семінарії, за сприяння та проведення Хресної дороги. Побажав Божого Благословення  студентам на   нелегкій дорозі  з Спасителем і щасливого закінчення навчання.

Читайте також: У Франківську на парафії Зіслання Святого Духа відбулася молитва Тезе. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...