В Івано-Франківську “Карітас УГКЦ” створив школу миру. ФОТО

Сьогодні, 10 квітня, в Івано-Франківську підбили підсумки дворічної роботи в рамках проекту школи миробудування. Організували цю школу БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ», залучавшись підтримкою священиків,...

Сьогодні, 10 квітня, в Івано-Франківську підбили підсумки дворічної роботи в рамках проекту школи миробудування.

Організували цю школу БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ», залучавшись підтримкою священиків, професорів та психологів.

В рамках круглого столу презентували також посібник «Мир починається в серці кожного з нас». У посібнику зібрані тренінги зі Школи миробудування, що організовував Карітас для лідерів громадський організацій з усієї України, пише ГК.

Метою проекту «Об’єднуючи людей заради миру» було просувати ідею примирення і розбудови миру на місцевому та національному рівні.

Організатори вирішили допомогти людям, які постраждали від подій на Донбасі – як учасників АТО та ООС, так і внутрішньо переміщених осіб, а також підтримати родини загиблих учасників АТО.

«Коли ми починали, то ще не знали, як працювати у цьому напрямку. Ми живемо у час, коли є дуже багато агресії, конфліктів і цей тягар падає на кожного з нас. Ми знаходимо вихід , допомагаємо знайти мир і жити з ним», – розповідає Володимир Війтишин,  архієпископ і митрополит Івано-Франківський Української Греко-Католицької Церкви.

Читайте також: У Франківську на парафії Вознесіння Господнього “Просто неба” провели Хресну дорогу. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...