Порошенко заявив, що підпише закон про функціонування української мови як державної

Чинний президент України Петро Порошенко заявив, що підпише ухвалений парламентом закон про функціонування української мови як державної. Як повідомила прес-служба глави держави, про це...

Чинний президент України Петро Порошенко заявив, що підпише ухвалений парламентом закон про функціонування української мови як державної.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це він сказав під час робочої поїздки до Львівської області, пише WestNews.

Під час зустрічі з представниками громади та бізнесу Порошенко звернувся до голови Верховної Ради Андрія Парубія з словами подяки за підтримку і захист української мови.

«Я наголошую, що без Парубія цей закон точно не був би проголосований», – сказав він.

«Закон про українську мову – це не означає, що ми хочемо «притиснути» будь-яку іншу мову. Це точно не так. Цей закон про те, що ми маємо захистити нашу мову. Бо ніде в світі, крім України, її не захистять», – наголосив Порошенко.

Нагадаємо, 25 квітня Верховна Рада ухвалила закон «Про забезпечення функціонування української мови як державної», за який проголосували 278 народних депутатів.

 Читайте також: Український парламент прийняв закон про державну мову. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...