“Бюджет участі”: в Івано-Франківську реалізують цікаві проекти франківців

Цьогоріч завдяки програмі “Бюджет участі” в Івано-Франківську реалізують ряд цікавих та корисних ініціатив франківців. Розпорядником коштів для деяких з них буде Департамент житлової, комунальної...

Цьогоріч завдяки програмі “Бюджет участі” в Івано-Франківську реалізують ряд цікавих та корисних ініціатив франківців.

Розпорядником коштів для деяких з них буде Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою. Тут авторам проектів допоможуть втілити у життя усе заплановане, пише Фіртка.

Зокрема, будуть облаштовані дитячі та спортивні майданчики (вул. Нац. Гвардії 3а; вул. Довженка, 9а, 9б, 11а; вул. Г. Хоткевича; вул. С. Бандери поруч з буд. №6-12) культурно-мистецький простір (на вул. Шевченка) та відпочинкові зони (в парку ім. Т.Г. Шевченка; на Міському озері; вул. Коновальця, 140), ці локації додадуть різноманітності нашому місту.

Також будуть виконанні і більш повсякденні роботи, такі як встановлення камер відео спостереження (вул. Вовчинецька, 25 і 25А), проведення заміни вікон у під’їздах (вул. Г. Хоткевича, 54) чи відремонтовано внутрішню будинкову систему електропостачання житлового будинку (вул. Військових ветеранів, 4).

Читайте також: В Івано-Франківську нагородили переможців програми “Бюджет участі”

Категорії
Новини
Новини
Loading...