З початку року на Прикарпатті сплатили понад 2 мільярди гривень єдиного внеску

У січні-травні поточного року платники податків Прикарпаття перерахували до бюджету 2091,6 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування, що на 352,8 млн грн...

У січні-травні поточного року платники податків Прикарпаття перерахували до бюджету 2091,6 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування, що на 352,8 млн грн більше, ніж у відповідному періоді 2018 року.

Про це повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

Як зазначили податківці, на збільшення надходжень до бюджету вплинули цілеспрямована робота працівників  органів ДФС з керівниками підприємств та підприємцями щодо своєчасної сплати єдиного внеску та погашення заборгованості. Адже отримані кошти єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування є основним джерелом наповнення фондів соціального та пенсійного страхування. За рахунок цих коштів фінансуються державні соціальні програми, здійснюється виплата пенсій, виплати по безробіттю громадянам, тощо.

Нагадаємо, що з 2 травня 2019 року сплачувати єдиний внесок необхідно на нові небюджетні рахунки 3719, відкриті на ім’я територіальних органів Державної фіскальної служби України. Кошти, які сплачуватимуться платниками на старі рахунки, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.

Переглянути нові реквізити рахунків можна на сайті Територіальних органів ДФС в Івано-Франківській області в розділі «Бюджетні рахунки» або отримати,   звернувшись до Центрів обслуговування платників при податкових інспекціях.

Читайте також: Газ для населення подешевшає в липні: скільки платитимемо

Категорії
Новини
Новини
Loading...