Гурт “Бумбокс” запрошує на Underhill music festival. ВІДЕО

Уже сьогодні в селі Підгір’я Івано-Франківської області відбудеться довгоочікуваний танцювальний фестиваль – Underhill European Music. “Розпочинаємо сезон літніх фестивалів! Скоро ви зможете нас почути на Underhill...
Уже сьогодні в селі Підгір’я Івано-Франківської області відбудеться довгоочікуваний танцювальний фестиваль – Underhill European Music.

“Розпочинаємо сезон літніх фестивалів! Скоро ви зможете нас почути на Underhill music festival! Виконаємо ваші та свої улюблені пісні, радітимемо, трохи посумуємо, але врешті сміятимемось. В музиці — наші найпотаємніші та найскладніші почуття. Готові обєднати наші голоси в єдиний потужний вихор? Тоді чекаємо на вас 15-16 червня у селі Підгір‘я! Привіт від Бумбокс!”, – закликають учасники гурту.
Бумбокс— українська група, заснована в 2004 році в Києві. Дискографія гурту нараховує п’ять номерних альбомів, один неномерний, альбом реміксів, один максі-сингл і два міні-альбоми. Пісні Бумбокс, такі як «Квіти в волоссі», «Вахтерам», «Поліна», «та4то», «Хоттабыч», «Наодинці», «Люди» стали хітами на всі часи. У 2017-2018 Бумбокс у підтримку міні-альбомів «Люди» і «Голий Король» відвідали з гастролями 15 країн світу й відіграли 117 концертів.
Зараз гурт готує до випуску альбом «Таємний код. Рубікон», робота над яким проходить у Франції, Україні та США. У квітні 2019 Бумбокс презентували дуетну пісню с Тіною Кароль «Безодня», кліп на яку викликав шалений резононас, і вже за першу добу на каналі www.youtube.com/familyboombox зібрав більше мільйона переглядів.
Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...