Юний прикарпатець зайняв третє місце у Міжнародному турнірі з настільного тенісу

Нещодавно 14-річний рогатинець у складі збірної України здобув ІІІ місце у парному розряді на Міжнародному молодіжному турнірі з настільного тенісу “Premium – Polish Junior...

Нещодавно 14-річний рогатинець у складі збірної України здобув ІІІ місце у парному розряді на Міжнародному молодіжному турнірі з настільного тенісу “Premium – Polish Junior Cadet Open -2019”.

Назар Третяк – вихованець Рогатинської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Настільним тенісом займається 8 років і є одним із найперспективніших юних тенісистів Прикарпаття. У хлопця понад 30 перемог на всеукраїнських та європейських змаганнях,- пише Місто.

Змагання проходили у Польщі, в місті Владиславово. Загалом змагались 350 спортсменів із 30 країн Європи, Азії та Південної Америки.

З України поїхала збірна у складі 13 спортсменів: 7 юніорів та 6 кадетів. Назар – кадет, виступав у парі з Ярославом Олеськевичем зі Львова у парному розряді. Сильнішими були румунські тенісисти. Але третє місце Назара – вагомий здобуток для України і для Прикарпаття, – зазначає тренер хлопця Зеновій Верб’яний.

Наразі Назар готується до Чемпіонату Європи, який відбудеться в липні у Чехії.

Читайте також:  Франківці перемогли на змаганні України з кікбоксингу

Категорії
Новини
Новини
Loading...