У Калуші перевіряють, чи продають магазини спиртне вночі

У Калуші міська рада прийняла рішення заборонити продажу пива (крім безалкогольного) алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території міста Калуша. Нещодавно в Калуші перевірили...

У Калуші міська рада прийняла рішення заборонити продажу пива (крім безалкогольного) алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території міста Калуша.

Нещодавно в Калуші перевірили дотримання суб’єктами господарювання заборони продажу алкоголю в період з 22.00 до 08.00 години, повідомляють Вікна.

Перевірку здійснили представники управління економічного розвитку міста Калуської міської ради, управління житлово-комунального господарства, громадського формування “Калуська міська варта” за участю працівників Калуського відділу головного управління національної поліції України в Івано–Франківській області. В ході роботи було відвідано 3 підприємства роздрібної торгівлі: крамницю “Валентина” (вул. Коновальця, 2), магазин “Біла троянда” (вул. С.Стрільців, 34 б) та крамницю “Гурман” ( вул. Хмельницького, 55 а).

За виявлені порушення працівниками Калуського відділу головного управління національної поліції України в Івано–Франківській області складено 1 протокол про адміністративне правопорушення.

Читайте також: Готові голодувати: на Прикарпатті люди третій день перекривають дорогу. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...