Помер прикарпатець, який отримав важке поранення на Майдані. ФОТО

Помер житель смт. Солотвин, уродженець с.Дзвиняч Василь Максимів – майданівець, патріот і Людина з великої букви. Сумну звістку повідомила Вікторія Римарук у соціальній мережі...

Помер житель смт. Солотвин, уродженець с.Дзвиняч Василь Максимів – майданівець, патріот і Людина з великої букви.

Сумну звістку повідомила Вікторія Римарук у соціальній мережі фейсбук.

Під час Революції Гідності був тяжко поранений, переніс чимало операцій, лікувався в Німеччині. Тоді йому вдалося перемогти смерть, проте, на превеликий жаль, не цього разу.

Василь дуже любив свою родину, дбав про неї, був турботливим батьком, люблячим чоловіком, сином, братом. В серці носив щиру любов до України, завжди брав участь у всіх патріотичних заходах. На відкритті алеї Небесної Сотні у Богородчанах Василь зазначив:

“У цей день я пригадую, як ми стояли на Майдані, пліч-о-пліч, допомагаючи один одному, наближаючи перемогу. Це забрало багато життів. Сьогодні наші Герої Небесної Сотні дивляться з небес і разом з нами вірять в те, що в Україні все буде добре, все налагодиться”.

Василь мав багато друзів, користувався повагою серед односельчан. Проте травма, отримана на Майдані, спричинила передчасний його відхід.

Читайте також: Прикарпатського підприємця оштрафували на 115 тис грн за нелегальну працівницю

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...