У Франківську говорили про вдосконалення аеропорту

Сьогодні, 10 жовтня, відбулась нарада щодо будівництва об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури у Міжнародному аеропорту “Івано-Франківськ”. Мова йшла про облаштування системи інструментального заходу літаків на посадку...

Сьогодні, 10 жовтня, відбулась нарада щодо будівництва об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури у Міжнародному аеропорту “Івано-Франківськ”.

Мова йшла про облаштування системи інструментального заходу літаків на посадку ILS/DME та аеродромно-диспетчерської вишки,- пише Місто.

У нараді взяли участь представники структурних підрозділів облдержадміністрації, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області, а також заступник директора Украерорух з експлуатації та розвитку; директор Львівського регіонального структурного підрозділу Украерорух та начальник Івано-Франківської служби обслуговування повітряного руху України.

Структурні підрозділи облдержадміністрації  розробили алгоритм дій стосовно врегулювання цього питання в рамках чинного законодавства України.

Читайте також: В Івано-Франківську мінували аеропорт: поліція перевірила територію та евакуювала людей

 
Категорії
Новини
Новини
Loading...