Житлові будинки, кав’ярня та сміття: наслідки пожеж на Прикарпатті

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися. 19 лютого о 09:20 в місті Коломия на вулиці...

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області, навівши список загорянь, що сталися.

19 лютого о 09:20 в місті Коломия на вулиці Гонти виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено дерев’яне перекриття. На пожежі працювала ланка ГДЗС, врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі – порушення ППБ під час експлуатації пічного опалення.

О16:01 в Івано-Франківську на вулиці Південний бульвар горів автомат для приготування кави та вентиляційного каналу на кухні кав’ярні “Фабрика кави”. Причина виникнення пожежі встановлюється.  

20 лютого о 00:27 в місті Болехів на вулиці Лісовицькій виникла пожежа недіючого житлового будинку. Вогнем знищено приміщення коридору та кімнати. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

О 01:20 в Івано-Франківську на вулиці Вовчинецькій горіло побутове сміття на відкритій території на площі 8 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

О 05:56 в селі Космач  Косівського району виникла пожежа дерев’яної господарської будівлі в приватному господарстві. Причина виникнення пожежі встановлюється. 

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Калуші за зачиненими дверима виявили тіло пенсіонерки

Категорії
Новини
Новини
Loading...