У Калуській ЦРЛ побувала бліц-перевірка з МОЗ

Калуську ЦРЛ мають включити до переліку лікарень першої хвилі, які лікуватимуть хворих з COVID-19. Тож у Калуші очікували приїзду перевірки з міністерства. Як повідомила “Калуш...

Калуську ЦРЛ мають включити до переліку лікарень першої хвилі, які лікуватимуть хворих з COVID-19. Тож у Калуші очікували приїзду перевірки з міністерства.

Як повідомила “Калуш ФМ” заступник міського голови Калуша Наталія Табачук, перевірка з МОЗ побувала у Калуській ЦРЛ 6 квітня увечері.

“Приїхали близько 22.00 без попередження. Порозмовляли лише з працівниками приймального покою, які були на зміні. Також зв’язалися телефоном із медичним директором Калуської ЦРЛ зі стаціонарної роботи Наталією Кінаш. Розпитали на рахунок апаратури і медперсоналу”, – зазначила Наталія Табачук.

За її словами, серед перевіряючих був Олександр Данилюк, керівник експертної групи з питань надання екстреної медичної допомоги Директорату медичних послуг МОЗ України, лікар-хірург.

Заступниця міського голови каже, що свої висновки представники МОЗ, очевидно, зробили, і сподівається, що вже сьогодні-завтра буде прийняте рішення на користь Калуської ЦРЛ.

Читайте також: На Верховинщині в лісі знайшли тіло 71-річної жінки, яка зникла напередодні

Категорії
Новини
Новини
Loading...