У Франківську виявили водія з ознаками сп’яніння та двох пасажирів з, ймовірно, наркотичними речовинами

Учора, 25 травня, на вулиці Промисловій патрульні помітили та зупинили автомобіль “Volkswagen Golf”, який рухався з порушенням ПДР. Про це інформує пресслужба патрульної поліції Івано-Франківської...

Учора, 25 травня, на вулиці Промисловій патрульні помітили та зупинили автомобіль “Volkswagen Golf”, який рухався з порушенням ПДР.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Івано-Франківської області.

В авто перебували водій та двоє пасажирів. Під час спілкування з водієм, поліцейські виявили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння.

Пройти перевірку в медзакладі на вміст наркотичних речовин в організмі громадянин відмовився. Інспектори склали на водія адмінматеріали за ст. 130 (Керування у стані спяніння) КУпАП.

Пасажири “Volkswagen Golf” помітно нервували та уникали розмови з патрульними. Їхня поведінка насторожила інспекторів то ж поліцейські, згідно зі статтею 34 Закону України “Про Національну поліцію”, здійснили поверхневу перевірку осіб.

В обох пасажирів охоронці порядку виявили речовини, ймовірно, наркотичного походження та пристрій для викурювання наркотиків.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка з’ясовуватиме походження ймовірних наркотичних речовин.

Світлина від Патрульна поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Патрульна поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: Стали відомі деталі ДТП на Калущині

Категорії
Новини
Новини
Loading...