На Франківщині споживачам повернули кошти за ненадані туристичні послуги

Після перевірок Держпродспоживслужби споживачам повернули кошти за ненадані туристичні послуги. До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області збільшилась кількість звернень громадян з питань надання...

Після перевірок Держпродспоживслужби споживачам повернули кошти за ненадані туристичні послуги.

До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області збільшилась кількість звернень громадян з питань надання туристичних послуг.

У зв’язку із введенням карантину в Україні, відповідно до Постанови КМУ від 11.03.2020 року № 211 “Про запобігання поширенню та території України гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, було призупинено прийняття туристів у відпочинкові комплекси області.

Нещодавно до Головного управління звернулася споживачка з проханням допомогти повернути кошти за ненадану послугу в розмірі 12 282,00 грн. Спеціалісти управління захисту споживачів провели позаплановий захід державного нагляду (контролю), в ході якого суб’єкту господарювання було надано припис та зобов’язано повернути кошти. Припис було виконано в повному обсязі.

Подібне звернення надійшло до управління щодо повернення коштів за ненадану екскурсійну поїздку до Європи. За результатами проведеної перевірки споживачу було повернуто кошти в розмірі 4900 грн.

“Тож, якщо туроператор не надав заявлені послуги, звертайтесь до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за захистом ваших прав. Отримавши заяву, фахівці проведуть перевірку; у випадку виявлення порушень, винні особи будуть притягнуті до відповідальності”, – нагадують у Держпродспоживслужбі.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Рятувальники знайшли 17-річну прикарпатку, яка через сварку з мамою пішла з дому

Категорії
Новини
Новини
Loading...