На Франківщині відновили сполучення з двома гірськими селами

На Івано-Франківщині відновили транспортне сполучення із двома селами – Стовпні та Бережниця Верховинського району. Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації,...

На Івано-Франківщині відновили транспортне сполучення із двома селами – Стовпні та Бережниця Верховинського району.

Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту облдержадміністрації, пише “Суспільне”.

Дорогу у селі Стовпні повінь зруйнувала 23-го червня. Сьомого липня повністю “відрізаним від світу” залишилось село Бережниця.

Станом на 6:00 дев’ятого липня без транспортного сполучення на Прикарпатті залишаються дев’ять сіл, з них п’ять – повністю, а чотири – частково. З 23-го червня без сполучення залишаються села Бистрець, Грамотне, Кохан у Верховнському районі та село Космач Косівського району.

Четвертого липня підтопило ще три села Косівського району. Зокрема, відтоді село Акрешори залишилось повністю без сполучення, село Текуча – частково. На Коломийщині частково без проїзду село Рунгури.

Негода на Прикарпаття повернулася сьомого липня. Тоді вода частково затопила село Волова Верховинського району, а повністю “відрізаним” залишилось село Снідавка Косівського району.

Наразі без газопостачання на Прикарпатті залишаються 2 967 людей у 20 населених пунктах.

До слова, другого липня на Прикарпатті відновили сполучення із гірським селом Шибене. П’ятого липня – з селом Дземброня.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Розшук припинено: поліція знайшла зниклого 11-річного хлопчика з Прикарпаття

Категорії
Новини
Новини
Loading...