“Укрзалізниця” готова відновити повноцінне пасажирське сполучення у серпні

У разі покращення епідемічної ситуації Укрзалізниця планує в серпні повноцінно відновити залізничне сполучення. Про це повідомив в.о. голови правління АТ “Укрзалізниця” Іван Юрик під час...

У разі покращення епідемічної ситуації Укрзалізниця планує в серпні повноцінно відновити залізничне сполучення.

Про це повідомив в.о. голови правління АТ “Укрзалізниця” Іван Юрик під час робочої поїздки до Західної України, пише “Економічна правда” з посиланням на пресслужбу компанії.

“Наразі в Україні карантин продовжено до 31 липня. Сподіваємося, що в серпні кількість захворювань на короновірус піде на спад і ми зможемо повноцінно відновити залізничне сполучення з усіма регіонами вже в серпні”.

За словами Юрика, зараз “Укрзалізниця” вже відновила третину поїздів далекого сполучення та приміських.

Він також додав, що зараз до станції Львів курсує 17 поїздів далеко сполучення та 10 приміських.

“Наразі до Львова діють обмеження щодо кількості розміщення пасажирів у вагонах. Це 2 пасажири в купе та СВ, у плацкартних — у шаховому порядку. Але навіть із цими обмеженнями населеність поїздів складає близько 90%. У разі збільшення попиту ми будемо збільшувати кількість поїздів”.

Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонуватимуться напої та кондитерські вироби.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: В Івано-Франківську з’явилися ще дві електрозаправки. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...