На Україні появилася нова 5 колона – телеканали?! Введення військового стану непотрібне!

Читати до кінця…   Політичні ток шоу, програми дивлюсь настільки часто, аж не знаю,  як вони називаються. Включив 5 канал, в студії: Льоша Гончаренко,...
Читати до кінця…   Політичні ток шоу, програми дивлюсь настільки часто, аж не знаю,  як вони називаються.

Включив 5 канал, в студії: Льоша Гончаренко, Mochanov, Мосійчук, Юрій Береза, і ще двоє експертів, яких не знаю…

Резонансна інфа, Мочанов одним з перших написав у фейсбуці останні точні події в Донецьку, канал титрував його: “Волонтер, Громадський активіст”, а може б краще титрували, як журналіст фейсбука – ппц.

Потім, тролінг каналу Коломойського, щодо інтерв”ю солдат, які не були в аеропорту, а в казармі давали інтерв’ю. Тема тролінгу: ” Чого ця інформація, почала появлятися в ЗМІ, напередодні прийняття закону, про чергову фазу мобілізації”.

Далі, нарізка промови Пастора (Олександр Турчинов), скажу коротко не буду повторювати той бред, що він несе, типу є два сценарія Кремля, розвитку подій на Україні:

1 активізація військової фази російськими солдатами бойовими діями.

2.знищення державності та незалежності.

Ну не можу я цей бред слухати! Переключив.

 І тут на тобі. 1національний, сюжет про надію Савченко, перший спікер Тетяна Монтян, другий спікер психолог (робітниця Ахметова позаштатна), яка говорить: “Безстрокове голодування, це не більше, як політична маніпуляція” говорить від її імені, в розкадровці, голос журналіста каналу за кадром.

Це мене вбило остаточно!

Друзі ви знаєте, що таке Рада Національної Безпеки Оборони? Знаєте скаже більшість!

Відкрию Вам секрет, Рада Національної Безпеки Оборони, це фейкова організація по викачуванню грошей з бюджету країни. Більше того в зв”язку з розширенням повноважень секретаря РНБО – викачування грошей конкретною особою.

А тепер приготуйтесь, хто з вас знає, що таке Рада оборони України? Знають одиниці вищого ешелону політики! 

Коротко по суті…

11 жовтня 1991 року Леонід Кравчук підписав постанову ВРУ під №1658-ХІІ про утворення Ради оборони України.

Скажу своїми словами, Рада оборони України далі (РОУ) є вищим спеціальним органом на чолі з президентом України. Орган який займається, розробкою спеціальних операцій, попереджень терористичних актів, проведенням спеціальних операції на окупованих територіях, забезпечує сувернітет та конституційний лад на Україні. 

Нижче закину фото про склад РОУ і ви самі все зрозумієте.

Отже, розуміючи повноваження РОУ, нам не потрібно оголошувати військовий стан на окупованих територіях більше того всі хто зараз кричить про “Введення Військового Стану на Сході України” є:

1. або необізнані в дипломатії, під керівництвом власних емоцій.

2. або підігрують російським спецслужбам для того, аби Україну виставити в агресивному світлі і маніпулюють підставою президента України.

або – або, можливо обидві сторони вірні.

Отже, підводячи підсумки своїх думок, скажу тим хто мені закидає, що я зайняв пропрезидентську позицію. На президентських виборах 2014 році я підтримував А. С. Гриценка, його позиція мені імпонувала тоді. На виборах до парламенту окремі люди з партії Громазянська позиція давали мені підтриму по округу. Але в результаті побудови неправильного діалогу Гриценка з електоратом, електорат вибрав партії які не будували войовничих стратегій.

Аналізуючи роботу президента Порошенка – так є пусті обіцянки, так є недопрацювання, так замало чіткості. Але дивлячись на побудову дипломатичної стратегії, я не бачу його глобальної помилки. Можна приводити безліч різних порівнянь, але порівняння одне, між війною й миром!

І навіть йдучи до людей з передвиборчим діалогом, казав: “Якщо президент Порошенко, буде працювати, в інтересах України, в інтересах українського народу відповідно я буду його підтримувати. Також подаватиму пропозиції, ідеї та напрацювання президенту, які сприятимуть захисту сувернітету!” 

Тому знаєте таку пословицю: ” Говорити не мішки носити!” Замість безрезультатних розмов, краще б ділом зайнялись.

Повертаючись до теми, на правах громадянина України, хочу звернутися до президента України Петро Порошенко.

Петро Олексійович, враховуючи ситуацію в країні та розуміючи, що п’ята колона працює, як в місцевих органах управління, у Верховній Раді та Кабінеті Міністрів. Мусимо, як ніколи по особливому бути пильними і не тільки. Для того, щоб ми виграли в інформаційній війні, маємо почати все спочатку:

1. Зайнятись, інформаційною аналітикою всіх законодавчих актів, постанов, рішень.

2. Посилений моніторинг медіа простору.

3. Запустити в дію Постанову №1658-ХІІ про Раду оборони України (при виконанні кожен себе покаже у відкритому світлі та на кого він працює)

4. Накласти ВЕТО на виконання обов”язків Турчинова секретаря РНБО.

5. Дати окремій комісії при Раді оборони України завдання розсекретити матеріали по Криму, починаючи від 10 лютого 2014 року та провести окреме розслідування по Турчинову та Яценюку.

6. Не бійтесь приймати такі рішення – це буде люстрація, яка здивує світ!

Також прошу у прийняти до уваги комісія РОУ повинна працювати на постійній осові, щоб не дати можливості, провести операцію залишками п’ятої колони, по руйнації кордону з Росією.

Автор: Роман РЕВЕДЖУК

Джерело: Франківчани

Категорії
Аналітика
Новини
Loading...