У Калуському ліцеї №5 свято Букварика відбулося у формі квест-ігор. ФОТО

У перших класах відбулися заходи з нагоди завершення першого року наавчання: «Букварикове свято», «Прощавай, Букварику!», «Прощавай, мій 1 клас!». Вони пройшли нетрадиційно — у...

У перших класах відбулися заходи з нагоди завершення першого року наавчання: «Букварикове свято», «Прощавай, Букварику!», «Прощавай, мій 1 клас!». Вони пройшли нетрадиційно — у формі квест-ігор.

Як розповіли в ліцеї №5, діти виконували багато цікавих завдань: відгадували загадки, вирішували ребуси, складали математичні пазли, шукали дорогу у лабіринті, складали пірамідки з лего, фігури з танграму, виконували музично-ритмічні вправи, декламували вірші, співали і танцювали.

Пройшовши всі випробування, школярі відгадали кодове слово і врятували Букварика від злого чарівника Буквоїда, знайшли скарб, повернули «викрадені» свідоцтва, без яких неможливо перейти у 2 клас. Активними учасниками квестів були і батьки. Учні подякували Букварику та педагогам Наталії Дідошак, Любові Малярчук, Тетяні Самчук, Христині Левицькій, Марії Красуцькій, Іванні Смій, Іванні Козолиз за підготовку чудового свята, інформують “Вікна”.

Квест-ігри стали красивим і веселим завершенням першого і, мабуть, найголовнішого етапу в шкільному житті першокласників.

Читайте також: За десять днів понад тисяча пасажирів скористалися “Прикарпатським експресом”

Категорії
Життя
Новини
Loading...