У Тисмениці річка вийшла з берегів і затопила дорогу. ФОТО

На даний час в місті Тисмениця на перехресті вулиць Пшениківська та Федьковича відбувається переливання води через дорогу, висотою 15-20 сантиметрів. Поки що там існує...

На даний час в місті Тисмениця на перехресті вулиць Пшениківська та Федьковича відбувається переливання води через дорогу, висотою 15-20 сантиметрів. Поки що там існує об’їзд по вулиці Федьковича.

 Також спостерігається підйом рівня води в річці Ворона у місті Тисмениця, який на 08:00 13 березня становить 450 сантиметрів. А це рівень відмітки початкового підтоплення.

На ранок 13 березня підтоплень житлових та господарських будівель в Тисменицькому району не зареєстровано. Сили та засоби Управління ДСНС в області за такої потреби готові надати допомоги місцевому населенню. Ситуація перебуває на особливому контролі Управління ДСНС в області.

З метою координації дій сил цивільного захисту Тисменицького району з надання допомоги населенню під час можливого ускладнення оперативної обстановки вчора пройшло позапланове засідання районної комісії ТЕБ та НС.

Світлина від Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Світлина від Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Світлина від Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Також додамо, що внаслідок танення снігу на території Івано-Франківської області 12 березня рівень на річках басейну Дністра піднявся до 1,68 метра, на річках басейну Прута – до 0,92 метра над передпаводковими.

Читайте також: На Прикарпатті двоє громадян намагались дати хабар поліцейським

Категорії
Новини
Новини
Loading...