Рейдова група перевірила контроль якості перевезення в маршрутках

Після підняття тарифу на проїзд у громадському транспорті, сьогодні, 2 квітня, рейдова група вперше вийшла “у поле” для контролю якості перевезення. Про це у...

Після підняття тарифу на проїзд у громадському транспорті, сьогодні, 2 квітня, рейдова група вперше вийшла “у поле” для контролю якості перевезення.

Про це у соцмережі написав міський голова Руслан Марцинків.

За його словами, передусім, звертали увагу, чи водії видають квиток на проїзд.

“Я наголошую усім мешканцям, що такий квиток вам повинні видати у маршрутці після оплати проїзду. Якщо не видали – маєте повне право його вимагати. Це ваші гарантії, таким не можна нехтувати”, – наголосив Марцинків.

Також  рейдова група перевіряла,  як водії обслуговують і пільговиків.

Мер зауважив, що до 15 квітня пільгові категорії мешканців, зокрема й пенсіонери, можуть користуватись правом безоплатного проїзду без пред’явлення “картки іванофранківця” (з 10:00 до 16:00 – без обмежень, до 10:00 та після 16:00 – 3 пільгові місця у салоні).

“Ми продовжили термін до середини квітня, оскільки ще не всі передбачені особи отримали свої картки. Тому прошу водіїв бути толерантними! Якщо ви зафіксували зухвалу чи неправомірну поведінку водія, звертайтесь в управління транспорту – 55-19-13, 55-19-90”, – додав Марцинків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Світлина від Руслан Марцінків.

Читайте також: Франківці обурюються підвищенням вартості проїзду в брудних маршрутках. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...