Нічна погоня в Івано-Франківську: водій врізався в авто патрульних і намагався втекти

Близько опівночі водій “Опель Вектри” влаштував патрульним погоню у центрі Франківська. Протаранивши авто полісменів, правопорушник кинувся тікати без машини. Його переслідували декілька екіпажів. Правопорушником...

Близько опівночі водій “Опель Вектри” влаштував патрульним погоню у центрі Франківська. Протаранивши авто полісменів, правопорушник кинувся тікати без машини. Його переслідували декілька екіпажів.

Правопорушником виявився 18-річний громадянин Азербайджану. Керуючи сірим автомобілем “Опель Вектра” з непрацюючою лівою фарою в режимі ближнього світла в темну пору доби він не виконав вимогу про зупинку та почав втікати, інформує управління патрульної поліції Івано-Франківської області.

Під час переслідування по вул. Тарнавського допустив зіткнення з службовим автомобілем “Тойота Пріус” поліцейських, після чого заїхав у двір по вул. Дністровській біля “Вечірньої школи”. Тут азербайджанець  покинув авто і намагався втекти.

Після ретельних оперативно-розшукових заходів патрульні знайшли водія на вулиці Військових ветеранів, 6а. Як пізніше з’ясувалося, затриманий не зупинився, бо не мав посвідчення водія.

На нього склали адмінпротоколи за вчинення ДТП, залишення місця пригоди, невиконання вимоги про зупинку та постанову за їзду без права кермування.

Авто евакуатором забрали на штрафмайданчик.

Читайте також: У Франківську досі розшукують чоловіка, який погрожував гранатою

Категорії
Новини
Новини
Loading...