Прикарпатським атовцям пропонують брати участь у “Іграх нескорених”

Сьогодні, 9 листопада, в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на сході України та...

Сьогодні, 9 листопада, в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на сході України та їх сімей.

Голова комісії Наталія Чаплинська розповіла, що одним із проектів рішення передбачено впровадження системи спортивної реабілітації учасників АТО. Його розробили у департаменті соцполітики, передає Галицький кореспондент.

Атовців планують оздоровлювати у спортивних установах нашої області, залучаючи до цього громадські організації бійців. А учасникам АТО з інвалідністю, які хочуть показати свої таланти у різних видах спорту, нададуть таку можливість – аж до включення їх у Паралімпійську збірну України.

“Це питання піднімалося на Ветеранському форумі учасників АТО – нам говорили, що область трохи відстає у спортивній сфері. Також прошу додати у проект участь атовців в “Іграх нескорених”, – сказала Наталія Чаплинська.

Депутати підтримали таку ідею. Тепер за це рішення голосуватиме Івано-Франківська обласна рада.

Читайте також: На Прикарпатті атовець та четверо його дітей живуть у згорілій хаті

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...