У Франківську дитяча спільнота провела Великодній благодійний ярмарок. ФОТО

У день ярмаркування, на заздалегідь підготовлених полицях, діти розмістили власноруч зроблені великодні сувеніри, декор, смачні пряники, тістечка і кекси. Щоб допомогти онкохворому Ігорю Галаю,...

У день ярмаркування, на заздалегідь підготовлених полицях, діти розмістили власноруч зроблені великодні сувеніри, декор, смачні пряники, тістечка і кекси.

Щоб допомогти онкохворому Ігорю Галаю, 21 квітня 2019 року у Вербну Неділю в храмі Всіх Святих містечка «Калинова Слобода», а перед тим 7 квітня на свято Благовіщення в Архікатедральному і Митрополичому Соборі Воскресіння Христового УГКЦ міста Івано-Франківськ, учасники дитячої спільноти «Добре серце» провели Великодній благодійний ярмарок, повідомляє Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Після святої Літургії усі парафіяни мали унікальну можливість долучитися до благодійності.

Впродовж місяця учасники спільноти на своїх зустрічах готувалися до ярмарку: своїми маленькими рученятами виготовляли Великодні сувеніри, малювали, вирізали, клеїли, шили, розмальовували, а батьки залюбки їм допомагали. У переддень ярмарку діти вдома разом з батьками займалися домашньою випічкою.

Парафіяни активно купували сувеніри, і тим самим зробили особистий внесок у добру справу.

Духівник спільноти о. Микола Фреїшин подякував усім, хто долучився до організації ярмарку. «Ми пишаємося нашими дітьми, які мають великі серця та беруть участь в таких заходах. Усі разом вчимося бути небайдужими, активними і милосердними. А також дякуємо батькам учасників спільноти, які відгукнулися та підтримали дітей та віддали цій справі часточку свого серця», – зазначає о. Микола.

Тепер діти мріють, щоб світлий празник Воскресіння Христового був радісним для ще однієї багатодітної родини.

«У цей передвеликодній час добро, яке ми спільно творимо, є благословенне для нас, наших родин, – розповідає керівник спільноти п. Ірина Фреїшин, – Адже ми маємо вже практику у такій благодійній справі: на свято святого Миколая ми також проводили благодійний ярмарок. За зібрані кошти вдалось придбати для потребуючих дітей іграшки, засоби гігієни».

Читайте також: У Франківську дитяча спільнота “Добре серце” провела Хресну Дорогу Ненародженої Дитини. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...