Прикарпатські рятувальники викликали поліцію для двох нетверезих містян, які могли втопитися

Черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері не допущено до купання в не відведеному місці 16 громадян. Зокрема, на міському...

Черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері не допущено до купання в не відведеному місці 16 громадян.

Зокрема, на міському озері, в районі «острова кохання», купались 2 громадян, які поводили себе неадекватно та були в нетверезому стані. На зауваження рятувальників про порушення Правил охорони життя людей на водних об’єктах не реагували, пише “МІСТО”

Працівники Івано- Франківської рятувально-водолазної станції повідомили відділ поліції. На місце події прибули працівники поліції, які вивели громадян з території озера. Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер не допущено до купання в небезпечному місці 2 підлітків.

З ними проведено профілактичну бесіду щодо дотримання правил охорони життя людей на водних об’єктах. Проведено профілактичну бесіду щодо дотримання правил охорони життя людей на водних об’єктах з 2 громадянками, які втратили контроль за 3 своїми малолітніми дітьми (вік 5 років).

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері в м. Коломия здійснено рейд не допущено до купання в небезпечному місці 8 дітей (вік від 7 до 14 років), які були без нагляду дорослих. З ними проведено профілактичні бесіди щодо дотримання правил охорони життя людей на водних об’єктах та відправлено з території водойми додому.

Читайте також: На «Місті професій» в Івано-Франківську діти гасили пожежу (ФОТО)

Категорії
Новини
Новини
Loading...