Слідчих Прикарпаття привітали з професійним святом. ФОТО

1 липня своє професійне свято відзначають працівники слідчих підрозділів поліції України. З цієї нагоди начальник обласної поліції Володимир Голубош привітав слідчих зі святом. Очільник...

1 липня своє професійне свято відзначають працівники слідчих підрозділів поліції України. З цієї нагоди начальник обласної поліції Володимир Голубош привітав слідчих зі святом. Очільник відзначив кращих працівників подяками та цінними подарунками.

Про це інформує пресслужба поліції Івано-Франківської області.

На захід запросили працівників не тільки з обласного центру, а й з районних.

“Ваша професія, безумовно, важлива і вельми важка. Адже встановлення істини у справах, де нерідко виникають серйозні протиріччя сторін, а на кону – питання справедливості, це – колосальна праця. А від результату вашої роботи залежить людське життя. У цей день бажаю вам виваженості у прийнятті рішень, міцного здоров’я, наснаги в роботі та особистих успіхів”, – зазначив Володимир Голубош.

З нагоди свята кращі слідчі були нагороджені грамоти та подяки.

Привітав підлеглих зі святом та побажав позитивних результатів у роботі і заступник начальника Головного управління Нацполіції в області – керівник слідчого управління Ігор Максимів. Він подякував працівникам слідчих підрозділів за сумлінну службу і зазначив, що витримати щоденне навантаження слідчого здатна не кожна людина. А лише віддана професії, підготовлена та високопрофесійна. Заступник начальника ГУНП побажав усім присутнім та їх родинам міцного здоров’я, добробуту, професійних звершень, миру і благополуччя.

“Вітаємо з професійним святом, продовжуйте віддано служити і захищати!”, – йдеться у повідомленні.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: Названа головна причина страшних паводків на Франківщині

Категорії
Новини
Новини
Loading...