У Франківську на лікування Станіслава Фармуги зібрали приблизно 40 тисяч доларів

Як повідомлялося раніше, 10-річному Станіславу Фармузі, сину ветерана АТО з Івано-Франківська, поставили діагноз гострий лейкоз. Станіслав Фармуга – син івано-франківського ветерана АТО Андрія Фармуги. Зараз родина...

Як повідомлялося раніше, 10-річному Станіславу Фармузі, сину ветерана АТО з Івано-Франківська, поставили діагноз гострий лейкоз.

Станіслав Фармуга – син івано-франківського ветерана АТО Андрія Фармуги. Зараз родина потребує фінансової допомоги. Саме тому франківські активісти вирішили вкотре влаштувати аукціон, щоб допомогти родині. Станіслав проходить першу хіміотерапію від липня. Якщо після неї йому буде краще, то його відпустять на деякий час додому, а потім будуть вирішувати як проводити далі лікування, пише West News.

“Станом на сьогодні зібрано приблизно 40 тисяч доларів. Скільки конкретно грошей потрібно на лікування не відомо, бо Станіславчик закінчує тільки перший блок лікування. Лікарі поки не готові сказати, як буде проходити подальше лікування – чи воно буде в Україні, чи закордоном. Але швидше за все це буде закордоном. Ми прийняли таке рішення збирати по максимуму. Якщо раптом так станеться, що кошти будуть не потрібні, то ми їх передамо на лікування інших онкохворих дітей”, – розповіла Людмила Лінник.

Всі солодощі приготували волонтери та дружини учасників АТО. Ціни на ярмарку не є фіксованими. Дають, хто скільки може, проте якщо вже й не знають скільки, то символічна ціна – 15 гривень.

Результат пошуку зображень за запитом "станіслав фармуга"

Читайте також: На “острові кохання” триває концерт, організований на підтримку Станіславчика Фармуги. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...